Dobrodošli!

Akcija

Bijoux Indiscretes Light My Fire Warming Massage Oil Wild Strawberry & Honey - luksuzno masažno ulje s efektom zagrijavanja i arome šumske jagode i meda, 100 ml

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 128,00 kn

  108,80 kn

Prepustite se zavodljivoj aromi šumske jagode sa slatkim medom s dodatkom afrodizijaka i podijelite s partnerom vruće trenutke.  Ovo luksuzno masažno ulje fine i mazive teksture nahranit će i hidratizirati kožu, a afrodizijak ginseng potaknuti jaču cirkulaciju uz senzualnu masažu. Ukoliko prilikom masaže puhnete u dlanove zagrijat će se i priuštit vam jedinstveno erotsko iskustvo. Kolekcija Light My Fire idealna je za parove koji traže ideje za rasplamsavanje strasti ili nov... Pročitaj više >
SKU: 02060043

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Bijoux Indiscretes Light My Fire Warming Massage Oil Wild Strawberry & Honey - luksuzno masažno ulje s efektom zagrijavanja i arome šumske jagode i meda, 100 ml
Detaljan Opis

Prepustite se zavodljivoj aromi šumske jagode sa slatkim medom s dodatkom afrodizijaka i podijelite s partnerom vruće trenutke. 

Ovo luksuzno masažno ulje fine i mazive teksture nahranit će i hidratizirati kožu, a afrodizijak ginseng potaknuti jaču cirkulaciju uz senzualnu masažu. Ukoliko prilikom masaže puhnete u dlanove zagrijat će se i priuštit vam jedinstveno erotsko iskustvo.

Kolekcija Light My Fire idealna je za parove koji traže ideje za rasplamsavanje strasti ili nove ideje za zbližavanje putem dodira.

Zapakiran je u luksuznu zlatnu kutiju, a bočica je ukrašena satenskom crnom mašnom te ima zasebno još jedan poklopac s pumpicom za prskanje.

 

Panax Ginseng je biljka koja raste u istočnoj Aziji. Univerzalni energetik za svaku životnu dob. U Kini se naziva korijenom života, jer su stari Kinezi uočili da usporava procese starenja i omogućuje očuvanje životne snage i mentalne svježine. Korijenje te biljke su tamošnji stanovnici koristili protiv stresa i umora, kao afrodizijak i za liječenje seksualne disfunkcije kod muških osoba.

 

Način upotrebe: Umasirati u kožu, a za aktivaciju zagrijavanja potrebno je nježno puhnuti u tijelo partnera. U slučaju iritacije isprati i prekinuti korištenje.

 

Količina: 100 ml

 

Rok trajanja: Potrošiti unutar dvanaest mjeseci od dana otvaranja proizvoda.

 

Sastav: Glycerin, Aroma, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Cl 17200, Cl 19140.

 

Upozorenje: Nije sa upotrebu na intimnom području. Držati van dohvata djece. Ne nanositi na otvorene rane. Ne koristiti u slučaju alergijske reakcije. U slučaju kontakta s očima isprati vodom i kontaktirati liječnika po potrebi.

 

Proizvođač: Bijoux Indiscretes, Španjolska.