Dobrodošli!

Bathmate Hercules Blue - hidro pumpa za povećanje penisa

Dostupnost: Nema na skladištu

598,00 kn
Što je BathmateBathmate je erekcijska pumpa na vodu, koja djeluje na principu vodenog tlaka i nudi ugodnu, sigurnu i prirodnu metodu za povećanje penisa te poboljšanje općeg spolnog zdravlja (ED problemi, preuranjena ejakulacija, izravnavanje penisa, zdravlje prostate) u privatnosti vašeg doma. Može se upotrebljavati u kadi, pod tušem ili čak u umivaoniku. Područja upotrebe •Povećanje penisa•Spolno zdravlje: ◦Pomoć u erektilnoj disfunkciji◦Uklanjanje probl... Pročitaj više >
SKU: 01050042

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Bathmate Hercules Blue - hidro pumpa za povećanje penisa
Detaljan Opis

Što je Bathmate
Bathmate je erekcijska pumpa na vodu, koja djeluje na principu vodenog tlaka i nudi ugodnu, sigurnu i prirodnu metodu za povećanje penisa te poboljšanje općeg spolnog zdravlja (ED problemi, preuranjena ejakulacija, izravnavanje penisa, zdravlje prostate) u privatnosti vašeg doma. Može se upotrebljavati u kadi, pod tušem ili čak u umivaoniku.

Područja upotrebe

•Povećanje penisa
•Spolno zdravlje:
◦Pomoć u erektilnoj disfunkciji
◦Uklanjanje problema preuranjene ejakulacije
◦Ispravljanje zakrivljenog penisa
◦Zdravlje prostate
•Uklanjanja problema skupljanja penisa zbog bavljenja sportom

Povećanje penisa je moguće u udobnosti vaše kupaonice i s odličnim rezultatima. Za samo 15-20 minuta dnevno garantiramo vam da ćete u roku od 6 tjedana imati deblji, dulji i zdraviji penis i to za cijeli život!

U razdoblju od par mjeseci možete sigurno očekivati povećanje penisa do 7cm, ili u nekim slučajevima i više, povećanje opsega za 30% te povećanje volumena za 40%. Rezultati su trajni.

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/w-Rj2GiHww8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>