Dobrodošli!

Fantasy C-Rings Peak Performance - rastezljivi penis prsten za jačanje erekcije, ljubičaste boje, TPR

Dostupnost: Na skladištu

48,00 kn
Izuzetno siguran i vrlo rastezljiv penis prsten dizajniran kako bi udobno pasao svim veličinama. Jednostavno oblikovan održava erekciju uspravnom i čvrstom, usporavajući krvotok prema membrani penisa. Prsten se jednostavno navuče na korijen penisa i odmah dolazi do dugotrajnije i čvršće erekcije za više zadovoljstva kod oba partnera. Bez ftalata. Vodootporan. Ljubičaste boje. Materijal: TPR Potpunije, snažnije erekcije! – prsten erekciju održava snažnom i čvr&scaron... Pročitaj više >
SKU: 01040754

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fantasy C-Rings Peak Performance - rastezljivi penis prsten za jačanje erekcije, ljubičaste boje, TPR
Detaljan Opis

Izuzetno siguran i vrlo rastezljiv penis prsten dizajniran kako bi udobno pasao svim veličinama. Jednostavno oblikovan održava erekciju uspravnom i čvrstom, usporavajući krvotok prema membrani penisa. Prsten se jednostavno navuče na korijen penisa i odmah dolazi do dugotrajnije i čvršće erekcije za više zadovoljstva kod oba partnera.

Bez ftalata.

Vodootporan.

Ljubičaste boje.

Materijal: TPR

Potpunije, snažnije erekcije! – prsten erekciju održava snažnom i čvršćom za zajedničko zadovoljstvo oba partnera

Intenzivnij doživljaj orgazma! – Što erekcija dulje traje to će i strast postati veća, pa samim time i orgazam

Ostaje dulje čvrsta – pomaže kontrolirati preuranjenu erekciju! – Usporujući protok krvi prema membrani penisa može obuzdati ejakulaciju kako bi oboje svršilo u pravom trenutku!

Rastezljiv kako bi pasao svim veličinama i ostao na mjestu – TPE rastezljiv za sve veličine i dovoljno čvrst da bi ostao na mjestu bez obzira na sve.

 

Održavanje:

 

- Čišćenje: Idealno bi bilo koristiti čistač za igračke s obzirom na to da se radi o poroznom materijalu. Moguća alternativa je intimni sapun.

 

- Sušenje: na zraku, potrebno je temeljito sušenje.

 

- Ako se koristi, lubrikant isključivo na bazi vode

 

Proizvođač: Pipedream