Dobrodošli!

SVAKOM inteligentne igračke

Svakom Design USA Ltd je proizvođač lifestyle seksualnih igračaka premium kvalitete. Njihovi su proizvodi dosada osvojili mnogobrojne nagrade za ljepotu dizajna i inovativne tehnološke mogućnosti.

 

U želji da stvore nešto posve novo u domeni seksualnih igračaka anketirali su žene o njihovim iskustvima, sklonostima i željama vezanim uz idealno seksualno pomagalo kako bi zatim, u suradnji s inžinjerima i industrijskim dizajnerima proizveli vibratore nove generacije.

Ne samo da ih odlikuju savršena kvaliteta izrade i materijala te prekrasan izgled, nego i funkcionalnost. Ergonomski su oblikovani za što lakše rukovanje te raspolažu s raznim mogućnostima koje će vas oduševiti.

 

Ergonomski oblik posebno prilagođen za svaku erogenu zonu 

      

 

Funkcija zagrijavanja

 

Ugrađena video kamera 

 

 

Senzor za jačinu vibriranja u vrhu vibratora

 

SVAKOM inteligentna funkcija

Svakom vibratori imaju ugrađenu inteligentnu funkciju koja u potpunosti oponaša cijelokupni tijek seksualnog uzubuđenja od stimulirajuće predigre do snažnog orgazma. Na pritisak dugmića s oznakom S započet će fantastično seksualno putovanje koje ne smijete propustiti. Od uvodnih vibracija koje nježno miluju, nadražuju i stimuliraju do dubokih i snažnih pulsacija koje će vas dovesti do višestrukih orgazama.

SVAKOM inteligentna funkcija

 Super Soft mekani i savitljivi medicinski silikon
 
 
 
 
Dijeljenje užitka s partnerom uz daljinsko upravljanje
 
 
Profinjeni detalji dodaju šarm luksuza jedinstvenom dizajnu Svakoma
 
      

 

 

 

 

 

11 Artikala

po stranici

11 Artikala

po stranici