Dobrodošli!

50 Shades of Grey Inner Goddess Mini - metalne kegelove kuglice sa silikonskim končićem

Dostupnost: Na skladištu

218,00 kn
Pojačajte svoju vaginalnu osjetljivost ovim diskretnim, ženstvenim kuglicama u srebrno crnoj boji. Same kuglice napravljene su od čelika i teške su , a končić koji ih spaja je silikonski. Svojim oblikom i težinom savršeno su dizajnirane za jačanje vaginalnih mišića, te za blagu vaginalnu stimulaciju. Svaki pokret tijela pokreće kuglice koje na taj način masiraju vaginalne mišiće. Kegelove loptice su suptilan, ali ekstremno ugodan dodatak u spavaćoj sobi. Lak... Pročitaj više >
SKU: 10020942

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv 50 Shades of Grey Inner Goddess Mini - metalne kegelove kuglice sa silikonskim končićem
Detaljan Opis

Pojačajte svoju vaginalnu osjetljivost ovim diskretnim, ženstvenim kuglicama u srebrno crnoj boji. Same kuglice napravljene su od čelika i teške su , a končić koji ih spaja je silikonski. 
Svojim oblikom i težinom savršeno su dizajnirane za jačanje vaginalnih mišića, te za blagu vaginalnu stimulaciju. Svaki pokret tijela pokreće kuglice koje na taj način masiraju vaginalne mišiće. 
Kegelove loptice su suptilan, ali ekstremno ugodan dodatak u spavaćoj sobi. Lako se vade putem silikonskog končića, te ih se preporučuje koristiti s lubrikantom na bazi vode.

Težina: 97 g

Dužina: 21,6 centimetara

Promjer: 2,2 cm

Ne sadrže ftalate.

 Održavanje:

- moguće korištenje igračke s lubrikantom; preporuča se lubrikant na bazi vode.

- Nakon korištenja igračku jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku. Spremite igračku tek kada je potpuno suha. Preporučuje je se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici da nije izložena zraku i sunčevoj svjetlosti.

Proizvođač: Fifty Shades Of Grey