0 0.00 kn (0.00 €)
0 0.00 kn (0.00 €)

Povrat kupljene robe

Ukoliko ste dobili proizvod koji je neispravan ili se pokvario u jamstvenom roku reklamaciju možete izvršiti na sljedeći način:

 • popunjavanjem priloženog obrasca
 • telefonski na 01/4837-769 u vremenu od 10.00 do 20.00 sati
 • dopisom na pv@positive-vibrations.hr

Neispravan proizvod se mora dostaviti u trgovinu (Vlaška 64) kako bi se utvrdio kvar. Ukoliko je reklamacija prihvaćena, kupac ima pravo na novi proizvod. Ukoliko proizvod nije dostupan u trgovini, Pozitivne vibracije d.o.o. su dužne naručiti isti. Ukoliko proizvod nije dostupan u trgovini kupac također može izabrati bilo koji proizvod dostupan u trgovini u istom iznosu i/ili višem uz nadoplatu. Ukoliko proizvod više nije u proizvodnji, vraćamo novac. Nastale troškove zamjene proizvoda snosi u cijelosti Pozitivne vibracije d.o.o.

U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara, imate ga pravo zapečaćenog, nekorištenog, neoštećenog u originalnom pakiranju vratiti u roku od 14 dana po primitku iste, osim ukoliko se radi o proizvodima za intimno korištenje, koje zbog rizika prenošenja spolnih bolesti ne zamjenjujemo. Vraćeni proizvod se može samo zamijeniti za drugi i nema povrata novca. 

Uz artikl koji vraćate priložite i popunjeni reklamacijski obrazac koji možete pronaći na linku niže na stranici. Trošak poštarine, te sve druge nastale troškove u tom slučaju snosi kupac.  Da bismo Vam priznali povrat zamjene molimo da nas prije vraćanja ili zamjene proizvoda prethodno kontaktirate na mail: positive.vibrations.zg@gmail.com ili telefon: 01/4837-769

 U slučaju da paket prilikom preuzimanja ima vanjska oštećenja, dužni ste ga reklamirati kurirskoj službi i odbiti preuzeti takav paket. 

Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakiranju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom, u roku od 14 dana od primitka

Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. 

Za materijalne nedostatke odgovaramo sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

 

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Unavailable Coupons
   asdf_test_0709 Get 0.00 kn (0.00 €) off