0 0.00 kn (0.00 €)
0 0.00 kn (0.00 €)

Opći uvjeti

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Račun šaljemo zaljepljen na vrećici ili naknadno poštanskom službom. Na računu su napisani ovdje navedeni uvjeti prodaje. Pozitivne vibracije d.o.o. zadržavaju pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Korištenje stranica www.positive-vibrations.hr

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Pozitivne vibracije d.o.o.,Vlaška 64, 10000 Zagreb te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. Pozitivne vibracije d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama Positive Vibrations vlasništvo su tvrtke Pozitivne vibracije d.o.o., Vlaška 64, Zagreb, Hrvatska, osim dijela grafičkih elemenata koji se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Unavailable Coupons
   asdf_test_0709 Get 0.00 kn (0.00 €) off